Bliv løber på Team Veteran 2021

Har du mod på og viljen til at gøre en forskel for dig og din pårørende:

Ønsker du og din pårørende at blive en del af Team Veteran 2021, er her muligheden - og kan du svare JA til følgende punkter, er du allerede godt på vej!


  • Du er fysisk og/eller psykisk såret veteran
  • Du ønsker at ændre eller tilføje noget til den måde, du lever dit liv på
  • Du har mod på og viljen til - gennem hård træning og godt kammeratskab - at komme på den rigtige side af målstregen til USMC Marathon i Washington DC


Hvad skal du gøre:

Udfyld ansøgningsskemaet som du finder nederst på siden. For at lære dig og din baggrund af kende, beder vi dig oplyse mest muligt om dig selv såsom skadestype, din fysiske form og din motivation for at blive en del af Team Veteran. 

Hvis du oplever det udfordrende at udfylde skemaet, så udfyld det du kan. De manglende punkter taler vi om til samtalen.

Gem dokumentet på din computer og send det som vedhæftet fil til formand@teamveteran.dk.


Hvordan finder selve udvælgelsen sted:

Når Team Veteran har modtaget din ansøgning, inviteres du til en samtale, hvor du vil møde vores rekrutteringsteam bestående af en psykolog og en medløber. 

På baggrund af samtalen og dit fysiske udgangspunkt enten optages eller afvises du. Du vil få personlig besked om afgørelsen, ikke senere end den 20. september. 

Har du en pårørende, som du ønsker skal følge dig og tage med til Washington DC, er det afgørende, at han/hun deltager i samtalen.

En pårørende er enten din samboende kæreste, din ægtefælle, en af dine forældre eller dit barn. Du har mulighed for at medtage 1 pårørende.


Samtalerne:

Der afholdes samtaler i Fredericia og København.

Datoer kommer snarest.


Introduktiondag for Team Veteran 2021

Bliver du udtaget til Team Veteran inviteres du og din pårørende til en obligatorisk introduktionsdag lørdag d. 26. september 2018 i Fredericia.


Har du spørgsmål:

Du er velkommen til at skrive til formanden for Team Veteran - formand@teamveteran.dk.


Bemærk:

Team Veteran tilstræber, at der på Team Veteran 2021 forekommer en spredning i køn, alder, grad, missionserfaring, problemstillinger samt skader. Download ansøgningsskema


Til forside
 
Print
English
Se oversigt over planlagte og gennemførte løb

 

Copenhagen Marathon


BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon


Copenhagen Half Marathon


HCA Marathon i Odense


US Marine Corps Marathon

 

Team Veteran    Bronzealdervej 39a, 8210 Aarhus V  Tlf.  22 47 46 47    Mail: Info@teamveteran.dk