Løbere 2010

Christian Steffen Richardson


 

Historie


 

Christian Steffen Richardson mistede begge sine ben, da han blev ramt af en improviseret sprængladning under en fodpatrulje i Green Zone i sommeren 2009. Kun lidt mere end et år efter gennemførte han det amerikanske marinekorps maraton i Washington. Christian Steffen Richardson var også med på Team Veteran 2011, hvor han gennemførte både Copenhagen Marathon og New York City Marathon. 

- Team Veteran har været med til at hjælpe mig tilbage til et liv fyldt med idræt igen. Jeg har været så privilegeret, at jeg har haft muligheden for at deltage på både turene til Washington og New York Marathon. Turene har været med til at vække min glæden til sport, ændret mit livsynspunkt og de har styrket min selvtillid. Personligt synes jeg at jeg har fået mest ud af det på det personlige plan, da jeg blandt andet gennem løbene har indset, at mit liv, på trods af min skade, ikke har nogen begrænsninger.

- Den udvikling jeg har gennemgået via den sportslige udfordring, har jeg taget med mig til andre ting i mit liv, og gennemførelsen af NYC Marathon vil stå som en af de bedste sportslige oplevelser i mit sportsliv indtil videre.

Status 2010


 

Christian Richardson er i dag kontorhjælper i forsvaret og han har som mål, at stille op for Danmark i håndcykel ved de Paralympiske Lege i Rio de Janerio i 2016.

 

 


Niels Kristian Brinth Nielsen


 

Historie


 

Niels Kristian Brinth Nielsen blev lam fra navlen og ned efter, da hans køretøj ramte en sprængladning i Afghanistan i 2006.

 

Niels Kristian har ud over US Marine Corps Marathon blandt andet som den første kørestolsbruger nogensinde gennemført den 160 km Nijmegenmarch i Holland, og kørt hele fra Danmark til Holland for at deltage i Nijmegen.

 

 

Status 2010


 

Niels Kristian Brinth Nielsen er stadig ansat i forsvaret, og er ved siden af kompagnichef i Hjemmeværnet.

 

 

Til forside
Se oversigt over sidens indhold
Print
English
Se oversigt over planlagte og gennemførte løb

 

 Nike Marathontest  4


BMW Cityløb og Havneløb

 

Københavns Maraton

CHP Half Marathon

 

Copenhagen Mens & Womens Race

 

US Marine Corps Marathon


 


 

Team Veteran    Ved Bækken 15, 3060 Espergærde  Tlf.  42 41 41 81    Mail: Info@teamveteran.dk