Samarbejde

Team Veteran har siden 2010 udbygget samarbejdet med følgende aktører:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sparta

Sparta Atletik og Motion er Danmarks førende atletikklubber og er arrangør af store løbe- og motionsevents, blandt andet Københavns Maraton, DHL-stafetten og forskellige serieløb. Sparta har siden 2011 givet Team Veteran startnumre til alle klubbens løb og givet håndcykler fra Team Veteran eksklusiv mulighed for deltage i Københavns Maraton.

 

 


 

 

Team Semper Fi

Semper Fi Fund er en fond, der støtter amerikanske soldater, der er blevet skadet efter 11. september 2001. Fonden har siden 2004 hjulet over 15.000 soldater og deres familier med mere end 120 millioner US dollars. En del af støtten kanaliseres gennem Team Semper Fi, der hjælper skadede soldater til at dyrke sport og deltage i sportsevents. Team Semper Fi sørger for startnumre til Team Veteran ved US Marine Corps Marathon og støtter holdets ophold i Washington logistisk. Team Semper FI har siden 2012 sendt amerikanske veteraner til Københavns Maraton, hvor Team Veteran støtter logistisk.

 

 

 

Veterancentret

Veterancentret er Forsvarets fælles indgang til information, rådgivning og netværk om veteranområdet. Veterancentret står for den forebyggende, behandlende og opfølgende veteranindsats og har derfor ansvaret for aktiviteter før, under og efter soldatens udsendelse. Samtidig sikrer Veterancentret at indsatserne på området løbende udvikles.

 

Takkebrev fra forsvarschefen

 

DIF Soldaterprojekt

DIF Soldaterprojekt sætter fokus på idræt for veteraner med fysiske skader og løber i en knap 3 årig projektperiode fra 1. april 2011 til 31. december 2013. Projektet, der skal udvikle idrætstilbud til sårede veteraner, finder sted i et samarbejde mellem Danmarks Idræts-Forbund, Dansk Militær Idrætsforbund og Dansk Handicap Idræts-Forbund.


 

DIF Soldaterprojekt støttede Team Veteran i 2011 og 2012.

 

 

 

Til forside
 
Print
English
Se oversigt over planlagte og gennemførte løb

 

Copenhagen Marathon


BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon


Copenhagen Half Marathon


HCA Marathon i Odense


US Marine Corps Marathon

 

Team Veteran    Vestergade 104   Tlf.  +45 4259 1000   Mail: teamveteran@mail-online.dk